Urobte vašim deťom radosť s teepee stanom

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, ako vyčarovať vašim ratolestiam úsmev na tvári? Majú aj vaše deti plnú izbu hračiek, ktoré ich rýchlo omrzeli a teraz neviete čo s nimi ? Nevadí, poradíme vám, ktorá zábava nikdy žiadne dieťa neomrzí! Nebudeme vás dlho naťahovať - sú to skrýše a bunkre! Niet lepšieho bunkra na svete ako teepee stan, ktorý poskytne vašim deťom kopu zábavy a pohodlia. 

tipi%20stan%20pre%20dievcata

Ak ste už vyskúšali všetky alternatívy stoličiek zakrytými dekami, bariérami z vankúšov a chcete vyčarovať vašim deťom úsmev na tvári, darujte im tipi stan. "teepee" stan pochádza od indiánov, ktorý si práve takéto stany stavali. Pôvodne bola plachta z kože bizónov, no nemusíte mať žiadne obavy poťah tee-pee stanov značky COZYDOTS je vyrobený z tej najkvalitnejšej bavlnenej látky, ktorá spĺňa prísne bezpečnostné normy! certifikát OEKO-TEX STANDARD 100 a certifikát CE. Takže o bezpečie sa rozhodne báť nemusíte! 

detska-izba-s-teepee-stanom

Konštrukciu tvoria štyri drevené spery z borovicového dreva, ktoré sa vsunú do hrán teepee stanu. Súčasťou setov je aj girlanda (farebné trojuholníčky na šnúrke, ktoré je možné uchytiť o vrchol stanu a natiahnuť ku stene detskej izby.) Ďalej je v každom sete pribalená aj podložka na podlahu a dva vankúšiky. Všetko je zabalené v praktickom obale. 

teepee%20stan%20pre%20deti%20cozydots

Výhodou je že všetky látkové časti stanu sa dajú vyprať v práčke na teplote 40°C. 

Výška teepee stanu je 150cm a vojdu sa doň 2-3 detičky. V letných mesiacoch môžete detský TIPI stan rozložiť aj v záhrade! Niektoré modely sú dokonca z nepremokavých materiálov takže ani letný dáždik im neuškodí a vaše deti sa budú cítiť ako ozajstný dobrodruhovia. 

teepee-stan-idealna-zabava-pre-deti

Čo dodať na záver? 

Ak chcete vyčarovať deťom štýlovú detskú izbu v ktorej sa budú cítiť skvele a budú mať v nej kus svojho pohodlia, teepee stan je jednoznačne správnou voľbou! 

Stačí si už len vybrať tú správnu farbu, ktorú vaše ratolesti obľubujú. :)