Nápady ako privítať jar v BOHO štýle

Jar je v plnom prúde, príroda rozkvitá a zahaľuje sa do jasných farieb, čo znamená, že budeme viac času tráviť vonku. Máte radi prácu v záhradke, leňošenie na terase, alebo vyhrievanie sa na slniečku na balkóne? Máme pre Vás vynikajúce nápady, s ktorými si v BOHO štýle zariadite balkón či terasu. 

Pre inšpiráciu si prečítajte aj: Urobte vašim deťom radosť s teepee stanom.

Pokojná atmosféra navodená bambusovou zvonkohrou

V dnešnom uponáhľanom svete plnom techniky sú naše uši neustále napĺňané hudbou, správami, pracovnými telefonátmi, reklamami a náš vnútorný pokoj je narúšaný hlukom. Prírodné zvonkohry prinesú pokoj na Váš balkón či do záhrady. Jemný dutý zvuk Vám pomôže zrelaxovať po náročnom dni plnom stresu. Naše zvonkohry sú ručne vyrábané v Indonézii z bambusu a morskej trávy, a okrem krásnej melódie dodajú Vášmu príbytku charakter. 

bambusova-zvonkohra

 

Vylepšite kvetináče technikou Makramé

Kvety sa hodia na každý balkón a terasu. Mnohé obyčajné plastové kvetináče sa však dekoračne nehodia, hlavne ak sa snažíte zariadiť svoj domov v BOHO štýle. Preto na zavesenie kvetov na terasách a balkónoch odporúčame závesné držiaky vyrobené technikou Makramé. Pomocou Makramé ľudia pred viac ako 50 rokmi vyrábali obrusy, záclony, šperky, kabelky, či dokonca aj kúsky oblečenia. Preto pri jarnom presádzaní kvetov neváhajte a vylepšite svoje kvetináče po bohémsky. 

macrame-kvetinace

 

Prútené stoličky a kreslá pre príjemné chvíle pod holým nebom

Prútené stoličky a kreslá sa dokonale hodia na jarné leňošenie na slniečku. Vyrobené z kvalitného ratanového prútia alebo bambusu zapadnú do prírodného štýlu a odolajú aj nepriaznivejšiemu jarnému počasiu. Nakombinujte si nábytok na terase podľa svojho štýlu a pochváľte sa pred priateľmi pri záhradných posedeniach výnimočnými a pohodlnými kúskami. 

zahradne-sedenie-z-bambusu

BOHO štýl sa perfektne hodí na terasy a balkóny, jeho elegancia, pokojná atmosféra a spojenie s prírodou Vás naplní pozitívnou energiou. Pre viac inšpirácie a nápadov nás sledujte aj na sociálnych sieťach, kde pravidelne pridávame zaujímavé príspevky.