Prečo je lepšie páliť sójové sviečky ?

Sójové sviečky sú výbornou voľbou pre všetkých, ktorí si chcú vychutnať pálenie sviečok naplno a bez obáv. Sójové sviečky sú na rozdiel od parafínových omnoho zdravšou a čistejšou alternatívou. Ak chcete byť šetrnejší aj k nášmu životnému prostrediu môžete ich opätovne naplniť a nevytvárať tak zbytočný odpad. Sójový vosk je na rozdiel od parafínu prírodný produkt a je obnoviteľný, čiže je šetrný aj k našej prírode. Veľkou výhodou je, že tento vosk horí pomalšie, preto vám sviečka vydrží horieť až 2x dlhšie!

 sojove-vonne-sviecky-vrabkastyle-jesen-regionalny-produkt-horehronie

Ďalším plusom je, že neobsahuje chemický odpad v podobe parafínov, ktoré vznikajú ako vedľajší produkt pri ťažbe ropy. Takže sójové sviečky môže pokojne páliť aj alergik, či človek, ktorému bežné sviečky s intenzívnou vôňou plnej chémie robia dýchacie ťažkosti prípadne spôsobujú bolesti hlavy.

69712219_2250402921937906_3699033088962068480_o

Zo sójových sviečok Vrabka Style si každý vyberie svoju obľúbenú vôňu, či už máte radi vôňu kvetov, svieži citrus, morský vánok či nádych exotiky.  Dokonca je tu aj sviečka úplne čistá, bez akýchkoľvek prísad a to pre ľudí, ktorým sú akékoľvek vône ťažké. Pekný večer, či relaxačnú meditáciu s horiacim plamienkom sviečky si tak môžu vychutnať naozaj všetci.

Sójové sviečky Vrabka Style boli ocenené v roku 2020 certifikátom „Regionálny produkt Horehronie“, ktorý je značkou kvality pravých regionálnych Horehronských produktov.

regionalny-produkt-horehronie-sviecky

Vďaka svojmu dekoračnému vzhľadu a krásnemu darčekovému baleniu je sójová sviečka perfektným darčekom na všetky príležitosti.

sojova-vonna-sviecka-levandulovy-sen-regionalny-produkt-horehronie

Každá sójová sviečka VrabkaStyle je ručne vyrábaná v strede Slovenska a inšpirovaná prírodou. Sójová sviečka prejde našimi rukami od začiatku nalievania vosku až po jej zabalenie do darčekovej krabičky niekoľko krát. Je ekologicky vyrábaná z čisto prírodných produktov – sóje a prírodných esenciálnych olejov. Zabalená je v recyklovanom kartóne, ktorý je previazaný jutovým špagátikom. Nie je testovaná na zvieratách. 

Zapáčila sa Vám táto zdravá a ekologická alternatíva ? Kúpte si sójovú sviečku ešte dnes a už za dva dni môže rozvoniavať vo vašom príbytku. ;)

Ak patríte do skupiny ľudí, ktorých baví veci tvoriť vlastnoručne, určite si zvládnete sójovú sviečku odliať doma aj sami. Návod "ako nato" sme vám ukázali v relácii Na chalupe.