Ste pripravená vyraziť na pláž ?

Dovolenka by mala byť hlavne o oddychu a trávení kvalitného času s rodinou alebo priateľmi. Využite šancu nasať energiu slnečných lúčov, ochutnať výborné lokálne jedlo a dobre si odpočinúť. Pre mnohých hrá však vzhľad a imidž dôležitú rolu aj na dovolenke. Preto vám poradíme, ako sa na dovolenku vybaviť a pripraviť, aby ste si zachovali svoj obľúbený štýl a zároveň mali všetko potrebné poruke.

Prečítajte si aj: Využitie prírodných materiálov v domácnosti

Ratanová kabelka - nenahraditeľný BOHO doplnok priamo z Bali

Pre každú dámu, ktorá nechce na pláž ťahať celý svoj kufor, je táto šikovná ratanová kabelka výbornou voľbou. Je dostatočne veľká, aby sa vám do nej zmestil opaľovací krém, malá fľaša s vodou, peňaženka, mobil a kľúče. Prirodzená zlatistá farba ratanového prútia v kombinácii s koženou prackou a remienkom dokonale zapadne do každého bohémskeho outfitu. Naše autentické ratanové kabelky sú vyrábané ručne pomocou udržateľných a etických metód priamo na Bali v Indonézii.

 ratanove-kabelky

Konopný ruksak - praktický, spoľahlivý a odolný

Potrebujete si zobrať so sebou viac vecí, ktoré do malej kabelky nezmestíte? Máme pre vás vynikajúce riešenie: konopný ruksak. Konope je jedným z ekologicky najudržateľnejších zdrojov a navyše je konopná rastlina najväčším prírodným zachytávačom CO2. Konopné vlákno má až 5x väčšiu pevnosť ako bavlna a 3x väčšiu životnosť. Aj preto sa častokrát konopné výrobky nazývajú prívlastkom “na celý život.” Množstvo vreciek zabezpečí, že všetky potrebné veci budete mať stále poruke. U nás si vyberiete z pestrej ponuky štýlov a veľkostí, ktoré zapôsobia na každého milovníka boho. 

 konopne-batohy

Slamený klobúk - spoľahlivá ochrana pred slnkom

Slamený klobúčik je štýlovým a praktickým doplnkom pre dámy aj pánov a spoľahlivo vás ochráni pred slnečnými lúčmi, aby ste si svoju dovolenku mohli užiť naplno. A aj ak sa na letnú dovolenku tento rok nechystáte, roztomilý klobúk je perfektným bonusom aj na lokálne výlety, či cestu do mesta. 

 slamene-klobuky-na-leto

Minerálny náramok - trendy doplnok, ktorý vám dodá energiu

Doplňte svoj plážový outfit náramkom z prírodných minerálnych korálikov, ktorý vám zároveň pomôže pri oddychu a načerpaní novej energie. Napríklad, červený granát zlepšuje náladu a pomôže vám udržať si pozitívny pohľad počas celej dovolenky, ametyst upokojí vašu myseľ a zbaví vás nepotrebných myšlienok, achát vás zbaví stresu a dodá vám odvahu a silu prekonávať prekážky. 

mineralne-naramky-su-skvelym-letnym-doplnkom