Bohémska svadba na pláži ? Inšpirujte sa!

boho_nevesta_na_pláži

Bohémske svadby sú práve teraz hitom, pretože sú uvoľnené, farebné a zábavné. Svadby na pláži sú vždy ako z toho najkrajšieho sna, kráčate po piesku, či trávnatej uličke s vánkom vo vlasoch a krásnym výhľadom na šíre more, majestátny útes alebo prírodné zátišie. Ak sa rozhodnete spečatiť váš vzťah na takomto magickom mieste, bude to jednoducho nádherné!

Boho chic plážové svadby sú neuveriteľne uvoľnené, plné slnečných lúčov, piesku a morského vánku. Žiarivé kvety, pierka, marocké lucerny, prírodné textílie, mušle a kamienky sú nielen úžasnými ozdobami, ale sú aj cenovo dostupné. Zvolte si čipkové boho šaty s množstvom jemných vzorov, do vlasov vložte korunku z lúčnych kvetov, cíťte sa uvoľnene, sama sebou a užite si každú jednu chvíľu tejto udalosti, je to predsa váš veľký deň! 

Čo si obliecť? 

Čo sa nosí na bohémskej svadbe na pláži ? Ženích si môže vybrať v podstate čokoľvek, ale nevesty väčšinou preferujú orginálny boho štýl, existuje veľa úžasných svadobných šiat s čipkou, ľubovoľnou siluetou, dĺžkou a výstrihom, ktoré vyhovujú vášmu vkusu a vytvárajú jedinečný dojem. Môžete ísť aj o neformálnejšie svadobné šaty, nemusíte sa báť zvoliť napríklad aj farebné šaty podľa vášho vkusu. Doplňte ich náramkami, náušnicami, vrstvenými náhrdelníkmi, či korunkou z kvetov. Pre boho nevestu nemôže byť nič prehnané. Pokiaľ ide o topánky, choďte naboso, alebo zvoľte kvalitné kožené sandálky v ktorých sa budete cítiť 100% sebaisto. 

Boho_chic_ozdoby_na_chodilá

Viacero náramkov, prsteňov a ozdôbok na členky v bohémskom štýle.

relaxed-boho-chic-beach-wedding

Čipkované svadobné BOHO šaty s tenkými ramienkami a skrytou sukňou, retiazka vo vlasoch sú tiež skvelým doplnkom. 

bohémska_nevesta_na_pláži

Kvetinové biele svadobné boho šaty s čipkami, retiazkou a jednoduchou kyticou divých kvetov.

relaxed-boho-chic-beach-wedding-ideas

Družičky by mali byť zladené tiež do boho štýlu, nemôžu chýbať retiazky a kvetinové koruny.

nevesta_na_pláži

Svadobné boho šaty na pláž s dlhými rukávmi, jemným výstrihom a venčekom z pierok.

boho_ženích_s_nevestou

Jednoduchý outfit pre plážového boho ženícha s krémovými nohavicami, bielou košeľou, trakmi a maľovaným motýlikom.

bohemska_svadba

Jednoduché biele bohémske šaty a zdobené kimono so strapcami. 

boho_chic_svadba

Svadobné šaty s čipkou morskej panny a hrubými ramienkami sú ideálne pre temperamentnú boho nevestu.

relaxed-boho-chic-beach-wedding2

Svadobné šaty s čipkou a kvetinová koruna.

BOHO_svadba_pláž_more

Žiarivé kvetinové ozdoby na členky sú úžasným doplnkom pre BOHO nevestu, dajú sa tiež ľahko a rýchlo vyrobiť.

bohemian_wedding_beach

Svadobné šaty s čipkou sú veľmi uvoľnené a sexy.

sexi_chodidlá_a_ozdoby_boho

Na pláži môže boho nevesta nosiť nádherné perly a mať nimi ozdobené členky ako ozajstná bohémka.

 

Bohémska svadba

Bohémske čipkované šaty "Mermaid".

V neposlednom rade sú dôležité svadobné oznámenia a svadobné pozvánky. Uprednostňuje sa nápad a originalita. Preto sa na túto príležitosť hodia svadobné oznámenia a pozvánky vyrábané ručne. Staré čiernobiele fotky z vášho detstva. Staré gombíky od babičky. Vysušené kvietky a kúsky slamy sú tými najvhodnejšími prvkami na vytvorenie vašej originálnej pozvánky. 

 svadobné_oznámenie

Veľmi obľúbenými materiálmi na svadobné oznámenie je ručne vyrábaný papier, starý kartón, staré noviny, pokrčený papier alebo nádherné listy javora, gaštana či duba. Našli ste  starú krajku, použite ju ako zaujímavú tlač na oznámenie. Opäť platí, nebojte sa ničoho, experimentovanie je skutočná podstata Boho štýlu. Buďte kreatívni.

Pravidlom je, že žiadne pravidlá neexistujú. Ničoho sa nebojte a nič si nedajte vyhovoriť.  Je to tá správna cesta. Tá Vaša.

Veríme, že sme vás aspoň na chvíľku vtiahli do bohémskeho sveta rozprávkobej BOHO SVADBY a možno vás niečím aj inšpirovali. K bohémskej svadbe, výzdobe, či hostine sa určite v našom blogu ešte vrátime. ;) Sledujte nás aj naďalej!