Ako používať indické vonné kužele

Máte radi vôňu orientu ? Ak áno určite ste už niečo začuli o indických vonných kužeľoch. Tieto malé kužele, ktoré majú výšku len 25mm dokážu horieť zhruba 20-30min. Fungujú podobne ako známejšie vonné tyčinky. Stačí zapáliť špičku kužeľa a sfúknuť. Ten už následne bude postupne tlieť a uvoľňovať svoju vôňu po vašom príbytku. Momentálne sú najobľúbenejšie vône levanduľa, santálové drievko, citrón, či jasmín. Záleží len od vás, či vám robia lepšie sladké alebo jemnejšie vône. 

mobil_banner_indicke_vonne_kuzele2

Z dôvodu bezpečnosti je dobré vonné kužele vždy umiestniť na keramický tanierik alebo podšálku. Prípadne použiť orginálny stojan.

V tomto stojane je v strede plechová priehlbinka určená práve na vonný kužeľ a dookola sú štyri dierky na umiestnenie vonných tyčiniek, môžete si tak nakombinovať svoju obľúbenú vôňu a ešte vám drevený stojan "Kužeľovitá veža" poslúži ako krásny etnický bytový doplnok do bohémskeho interiéru. 

drevený_stojan_na_vonne_kuzele

A ešte tu máme niečo aj pre fajnšmekrov, vonné kužele - "Tečúci dym" , ktoré dokážu vytvoriť efekt tečúceho dymu v stojane "Bambus a jazierko" špeciálne určenom na tieto kužele. Tieto kužele majú od spodnej strany dierku a po zapálení ich dym nie len krásne vonia, ale vytvorí domáci "vodopád" :)

Balenie kužeľov "Tečúci dym" sa skladá z mixu rôznych vôní a je len na vás, ktorú práve zo škatuľky vyberiete. 

stojan_na_vonne_kuzele_bambus_a_jazierko

Dúfame, že ste sa inšpirovali a možno dozvedeli niečo nové o typoch, používaní a vôňach indických vonných kužeľov. Ak vás vonné kužele zaujali, môžete si ich objednať priamo na našom e-shope. Hodia sa práve do pochmúrneho jesenného počasia, aké vonku práve prevláda, neprepadnite jeho únavnej energii...vytvorte si pohodlie, pustite meditačnú hudbu, zapáľte sviečku a spravte si oázu pokoja priamo u vás doma. Prajeme vám pekný a pokojný deň priatelia.